مركز تحقيقات سلامت فراورده هاي گياهي و دامی
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۷ آبان
br ENGLISH
تاریخ: 1395/01/28 تعداد بازدید: 52
يرگزاري كنگره غذا و سلامت
برگزاري كنگره ي غذا و سلامت با همكاري مركز تحقيقات فراورده هاي گياهي و دامي(PLP)
كنگره غذا و سلامت در روزهاي پنجشنبه و جمعه مورخ بيست و شش و بيست و هفت فروردين نود و پنج با همكاري مركز تحقيقات سلامت فراورده هاي گياهي و دامي (PLP)در مجتمع دانشگاهي پيامبر اعظم در ساري برگزار شد.
 
اين كنگره هفت محور را در نظر داشت كه عبارتند از:
1-غذا و بيمارهاي واگير
2-غذا و بيماريهاي غير واگير
3-عادات و آداب غذايي در بستر فرهنگ
4-بهداشت ايمني وامنيت غذايي
5-آلاينده هاي زيست محيطي و ايمني غذا
6-تغذيه در گروه هاي خاص
7-مكمل هاي غذايي
مركز تحقيقات سلامت فراورده هاي گياهي و دامي فعاليتهايش را در خصوص محور چهارم ارائه نمود كه در اين راستا جناب آقاي دكتر آزادبخت،آقاي دكتر شكرزاده و سركار خانم دكتر خالقي پژوهشهايشان را در قالب سخنراني ارائه نمودند.
يرگزاري كنگره غذا و سلامت
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal